Sexliv

Din sexualitet behöver inte leva i skuggorna

En av de mest tabubelagda ämnen som en person kan ställas inför i hela sitt liv är ämnet sexualitet. Av någon anledning finns det människor som döljer sin sexualitet till den grad att känna sig generad eller ovärdig. Detta kan tyckas orättvist av dem, men varför känner de så här? Vad i deras sinnen säger att de inte förtjänar att känna sig själva, eller har samma nivå av lycka som andra? Det är faktiskt mycket enkelt och lätt att förstå.

Om du skulle fråga någon vad hans eller hennes sexualitet är, då kommer du att inse att det kommer att likna en persons ålder. Det är antingen en viss sak som han eller hon har upplevt eller en viss del av dem. Om du frågar honom eller henne vilken del av honom eller henne är hans eller hennes sexualitet, kommer personen att säga hela personen, vilket innebär att han eller hon alla. Till exempel, om en person går under namnet ”sexig”, då han eller hon har upplevt sex minst en gång. Om du frågade dem ”Vilken del av dig är din sexualitet”, kommer personen att säga allt. Det finns en skillnad mellan att säga att du är sexig och säger att du har sex med någon som du gillar och att veta denna skillnad kommer att hjälpa en person att leva ett lyckligare liv.

Lär dig om din sexualitet. Ha en öppen och ärlig konversation med någon. Låt inte någon kontrollera din sexualitet genom att göra narr av dig, säger att du har en smutsig sinne eller gå ut ur ditt sätt att leta efter dig. Du kan inte kontrollera vad någon annan gör och hur han eller hon agerar mot dig, men du kan kontrollera dina egna handlingar. Sex betyder ingenting om du inte kan känna dig bekväm med det. Det spelar ingen roll om du gillar vad någon annan gör eller inte.