Näringsliv

Hem, renovering och planritning

Har du ditt hjärta inställt på ett nytt hem? Det är den perfekta platsen att starta en renovering av hem, och det kommer inte att kosta dig mycket pengar. Det finns ett antal saker som du kan göra för att göra det till en idealisk plats för dig och din familj. Här är några idéer för att komma igång:

En skiss för renoveringsarbetet

En skiss är en handlingsplan, ett konstverk, eller till och med insidan av din hjärna. I din skiss bör du lista dina drömmar, önskemål och projekt, lista vilket material du behöver och lägga till en lista med uppgifter.

Avlopp

Se till att det finns avlopp i golv och källare. Dräneringssystem är nödvändiga eftersom det hjälper till att undvika översvämningar och få dräneringsvatten tillbaka in i huset. Om systemet är dåligt installerat, vattnet kommer helt enkelt att köra tillbaka in i huset och har en otäck vana att översvämma andra rum i huset.

Vindsyta

Vinden bör vara en viktig del av din hemrenovering, men det kan vara svårt att komma åt om du är under snäv tidsfaktor. Om du har en vindslucka som du kan använda, skulle det vara en bra idé att installera en stege för att snabbt kunna ta dig till vinden.

Isolering

Det skulle vara en bra idé att isolera väggarna. Om du planerar att sätta i isolering, Tänk på att få isolering också. Kom ihåg, om isoleringen är kallt, väggarna kommer inte att stanna varm, vilket kan resultera i mögel och mjöldagg växer i ditt hus. Du bör också isolera din källare, men kom ihåg att det är ett svårt område att komma åt, och även avlopp kan blockeras med smuts.

Om du har problem med att hitta en design, oavsett om det är för renovering eller om du behöver lägga till ett andra badrum, bör ett diagram av källaren komma till hands. Det är ett bra sätt att fatta ett beslut utan att göra några antaganden. Om du inte vill spendera tid på att söka efter den bästa ritningen bör du överväga att använda en webbplats som låter dig ta reda på diverse utförare.