Nyheter

Resa till okända byar i Braslien

Kap Verde är en liten by i provinsen Nova Iguaçu i Brasilien. Det ligger nära ön Grande do Paraiba, där turister är alltid på jakt efter aktiviteter och platser som kan hjälpa dem att utforska landet. I själva verket kan de också dra nytta av den kulturella och sociala mångfalden i denna region för att se olika typer av museer och attraktioner förutom att resa runt till olika regioner. Men besöker denna del av Brasilien kan inte vara så lätt som det låter eftersom staden Kap Verde har lämnats ensam av de största brasilianska städerna. De har alla slutat samarbeta med denna region, trots att det var en naturkatastrof som ägde rum på detta område. Nu finns det människor som bor här eftersom området av havet är precis rätt för bostäder.

Utforska sevärdheter och stränder

Ön fungerar också som en buffert mellan de större städerna som Sao Paulo och Rio de Janeiro, som har gott om transportbehov. Det tillåter turister att resa in och ut ur dessa städer utan att behöva oroa sig för trafik, parkering eller föroreningar från dessa större städer. Det ger också mer utrymme för människor att ta sig runt. Förutom den stora befolkningen av människor som bor här, det finns många olika sevärdheter och erfarenheter att se. Förutom att besöka stränderna och samhällena i området, finns det också mountainbike, vandring och vattensporter. Med detta kommer lokalbefolkningen här att kunna lära turister om de olika saker som kan avnjutas här. Detta är inte att säga att det inte finns några sätt för besökare att besöka de många attraktionerna i det omgivande området, dock. Turister kan se och uppleva staden Sao Paulo och de närliggande strandområdena, som erbjuder fantastisk utsikt över Atlanten. Det är också möjligt att besöka nationalparken, som är ett skyddat område med regnskog och innehåller en mängd olika vilda djur och växter.

Det finns också turer som erbjuds genom Kap Verdidas Tour Company, som är baserat i Verde River-området. Detta företag erbjuder guidade promenader, som ger resenärer en möjlighet att se de många aktiviteter som kan göras i detta område. Det är också möjligt att ta en rundtur i de inre regionerna i landet och se den kultur och arv som kan ses i dessa områden. Vissa turister kan ha farhågor om tillgängligheten av Kap Verdidas, dock. Det finns dock gott om transportalternativ som kan göra det lättare för turister att resa till destinationen och se de sevärdheter och attraktioner som finns tillgängliga. Det finns bussar och tåg som kan få turister dit de behöver gå. Kap Verdidas är dock inte det enda turistmålet på detta område. Andra populära destinationer inkluderar Polimari Beach, Vale do Mercado och Nova Iguacu, som är en tropisk ö som har blivit känd för sin skönhet. Dessutom finns det många andra destinationer som besökare kan resa till, som alla ligger inom några timmars bilresa från Kap Verdidas.

Besök denna sida turistforum.se om resor för mer tips.